Temps de preparació: 20 minuts
Per a 4 persones
Dificultat: baixa
Ingredients:
- 12 borraines
- 2 gots de llet sencera
- 2 ous
- 1 sobret de llevadura en pols
- Ratlladura d'una limona
- 1 cullerada (de cafè) de canyella (es pot
substituir per matafaluga en gra o una infusió d'aigua de matafaluga)
- 3/4 Kg. de farina (aprox.)
- li de gira-sol (per fregir les borraines)
Preparació:
Barrejar els
ingredients posant primer la llet, els ous, la canyella i la ratlladura de
llimona, sense que queden grumolls.
Anar afegint la
farina fins que al sucar una borraina s'enganxi la pasta.
Un cop feta la massa,
sucar les borraines i fregir-les en abundant oli de gira-sol, per les dues
cares fins que queden ben daurades.
Un cop fregides les
borraines, deixar refredar una mica. Al moment de menjar-les unter-les amb mel.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada