dilluns

Borraines



Temps de preparació: 20 minuts
Per a 4 persones
Dificultat: baixa

Ingredients:
  • 12 borraines
  • 2 gots de llet sencera
  • 2 ous
  • 1 sobret de llevadura en pols
  • Ratlladura d'una limona
  • 1 cullerada (de cafè) de canyella (es pot substituir per matafaluga en gra o una infusió d'aigua de matafaluga)
  • 3/4 Kg. de farina (aprox.)
  • li de gira-sol (per fregir les borraines)


Preparació:

Barrejar els ingredients posant primer la llet, els ous, la canyella i la ratlladura de llimona, sense que queden grumolls.

Anar afegint la farina fins que al sucar una borraina s'enganxi la pasta.

Un cop feta la massa, sucar les borraines i fregir-les en abundant oli de gira-sol, per les dues cares fins que queden ben daurades.

Un cop fregides les borraines, deixar refredar una mica. Al moment de menjar-les unter-les amb mel.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada