dijous

Coc de poma



Temps de preparació: 1 hora (més 4 de repòs)
Per a 4 persones
Dificultat: mitjana

Ingredients:


  • 400g de farina
  • 450g de sucre (jo en poso menys perquè és massa dolç pel meu gust)
  • 4 ous
  • 1/2 got de llet
  • 1/2 got d'oli
  • 1 sobre de llevat Royal
  • 2 pomes grans


Preparació:

En un bol es barreja el sucre amb els ous. S'hi afegeix la farina, l'oli, la llet i, per últim, el llevat.

Cada cop que s'incorpori un ingredient cal remenar fins aconseguir una massa homogènia.

Untar el motlle amb margarina o oli, i abocar-hi aproximadament la meitat de la massa. Aquí es col·loca una capa de l'amines de poma. Posar la resta de la massa per sobre i tornar a cobrir tota la superfície amb làmines de poma.

Espolvorejar amb sucre i posar al forn ja calent a 150ºC amb calor dalt i baix durant una hora aproximadament.



Recepta: http://petdellop.blogspot.com.es/2011/03/coc-de-poma.html

Foto: https://www.flickr.com/photos/tillwe/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada