dimecres

Bunyols d'arròs


Temps de preparaciò: 30 minut
Per 4 persones
Dificultad: Mitjana

 Ingredientes:




  • 250 gramos d'arròs
  • 50 gramos de farina
  • 1 ou
  • Llet
  • Nou moscada
  • Pebre
  • Sal




  • Preparació:

    Primer posem el doble d'aigua que d'arròs a bullir, amb una mica de sal. Un cop bulli l'aigua, agreguem l'arròs i deixem coure durant 20 minuts a foc mitjà, o fins que l'arròs estigui llest. Passat aquest temps, colem l'arròs i deixem refredar mentre fem la pasta dels bunyols.

    Cascades l'ou en un bol i batem amb energia. Un cop ben batut afegim la farina i formem una pasta. Anem bolcant llet fins que es formi una crema espessa.

    A continuació afegim l'arròs a la pasta, salpebrem al nostre gust, empolvorem amb una mica de nou moscada i remenem tot.

    En una paella fem un bon raig d'oli i el posem a escalfar. Ja calent, anem bolcant la pasta amb una cullera, per formar els bunyols. Vaig fregir-nos per ambdós costats i servim. 

    Recepta: http://ca.recetasquecocinar.com/bunyols_dy39_arros/ 

    Foto: https://www.flickr.com/photos/rafelmiro/

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada