Temps de preparaciò: 30 minut
Per 4 persones
Dificultad: Mitjana
Ingredientes:
Preparació:
Primer posem el doble d'aigua que d'arròs a bullir, amb una mica de sal. Un cop bulli l'aigua, agreguem l'arròs i deixem coure durant 20 minuts a foc mitjà, o fins que l'arròs estigui llest. Passat aquest temps, colem l'arròs i deixem refredar mentre fem la pasta dels bunyols.
Cascades l'ou en un bol i batem amb energia. Un cop ben batut afegim la farina i formem una pasta. Anem bolcant llet fins que es formi una crema espessa.
A continuació afegim l'arròs a la pasta, salpebrem al nostre gust, empolvorem amb una mica de nou moscada i remenem tot.
En una paella fem un bon raig d'oli i el posem a escalfar. Ja calent, anem bolcant la pasta amb una cullera, per formar els bunyols. Vaig fregir-nos per ambdós costats i servim.
Recepta: http://ca.recetasquecocinar.com/bunyols_dy39_arros/
Foto: https://www.flickr.com/photos/rafelmiro/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada