diumenge

Bunyols de poma



Temps de preparació: 30 minuts
Per a 4 persones
Dificultat: mitjana

Ingredients:
  • 4 pomes golden
  • 150 g de farina
  • 2 dl de llet
  • 1 cullerada rasa de llevat químic 
  • 3 ous
  • 200 g de sucre
  • Oli per a fregir

Preparació:

Barregem la farina, la llet el llevat, els rovells d'ou i 150 g del sucre. Barregem fins que quedi una massa fina i sense grumolls.

Es deixa reposar durant una estona.

Mentre es baten les clares a punt de neu i amb l'ajuda d'una espàtula i amb moviments envoltants, es barreja amb la massa.

Es pelen les pomes i es tallen a trossos regulars de 2 centímetres més o menys. Es passen els trossos de poma per farina, se submergeixen en la massa i es fregeixen en oli calent, fins que estiguin daurats.

S'empolvoren amb la resta del sucre.


Foto: https://www.flickr.com/photos/andreyca/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada