Temps de preparació: 30 minuts
Per a 4 persones
Dificultat: mitjana
Ingredients:
- 4 pomes golden
- 150 g de farina
- 2 dl de llet
- 1 cullerada rasa de llevat químic
- 3 ous
- 200 g de sucre
- Oli per a fregir
Preparació:
Barregem la farina, la llet el llevat, els rovells d'ou i 150 g del sucre. Barregem fins que quedi una massa fina i sense grumolls.
Es deixa reposar durant una estona.
Mentre es baten les clares a punt de neu i amb l'ajuda d'una espàtula i amb moviments envoltants, es barreja amb la massa.
Es pelen les pomes i es tallen a trossos regulars de 2 centímetres més o menys. Es passen els trossos de poma per farina, se submergeixen en la massa i es fregeixen en oli calent, fins que estiguin daurats.
S'empolvoren amb la resta del sucre.
Foto: https://www.flickr.com/photos/andreyca/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada