dilluns

Coca a la llimona



Temps de preparació: 30 minuts (més el temps de remull)
Per a 4 persones
Dificultat: mitjana

Ingredients:
  • 1 làmina de pasta de full
  • 1 l de crema pastissera espessa
  • 2 llimones
Preparació:

La nit anterior pelar les llimones i tallar en mitges rodanxes. Deixar les rodanxes en un recipient amb aigua, perquè perdi l'agror. Escórrer les rodanxes de llimona i deixar-los assecar una mica.

Estendre la pasta de full en una safata de forn folrada amb paper. Amb retalls de massa de pasta de full fer una vora fi voltant. Coure-la al forn precanlentado a 170 º C, durant uns 30 minuts, o fins que agafi un color daurat suau.

Retirar del forn i estendre sobre la coca la crema pastissera. Sobre la crema col·locar la llimona.

Coure al forn a 200 º C. Treure del forn abans que la vora superior de la massa de pasta de full. Deixar refredar.

Foto: wikipedia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada