dimarts

Braç de gitano



Temps de preparació: 1 hora
Per a 4 persones
Dificultat: mitjana

Ingredients:

Per el pa de pessic:
  • 120 grs. de sucre
  • 120 grs. de farina
  • 4 ous
Per el farcit:
  • ½ kg. de nata per muntar
  • Sucre glaç


Preparació:

Per fer la planxa del braç, engeguem el forc a 180º. Posem les clares a punt de neu i barregem els rovells amb el sucre fins aconseguir una barreja ben cremosa i blanquinosa, desprès hi afegim la farina i les clares a punt de neu barrejant suaument.

Ho escampem a la plata del forn sobre paper sulfurós i ho coem uns 8 minuts vigilant que no se’ns cremi ja que llavors no podríem enrotllar el braç.

Una vegada cuit agafem un drap de cuina humit hi posem la placa sobre i l’enrotllem quant estigui una mica fred, el desfem i escampem la nata per sobre i el tornem a enrotllar, arreglant els costats omplint de nata des de fora.

Desprès hi tirem sucre glaç i ja esta apunt per menjar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada