Temps de preparació: 1 hora
Per a 4 persones
Dificultat: mitjana
Ingredients:
Per el pa de pessic:
- 120 grs. de sucre
- 120 grs. de farina
- 4 ous
Per el farcit:
- ½ kg. de nata per muntar
- Sucre glaç
Preparació:
Per fer la planxa del braç, engeguem el forc a 180º. Posem les clares a punt de neu i barregem els rovells amb el sucre fins aconseguir una barreja ben cremosa i blanquinosa, desprès hi afegim la farina i les clares a punt de neu barrejant suaument.
Ho escampem a la plata del forn sobre paper sulfurós i ho coem uns 8 minuts vigilant que no se’ns cremi ja que llavors no podríem enrotllar el braç.
Una vegada cuit agafem un drap de cuina humit hi posem la placa sobre i l’enrotllem quant estigui una mica fred, el desfem i escampem la nata per sobre i el tornem a enrotllar, arreglant els costats omplint de nata des de fora.
Desprès hi tirem sucre glaç i ja esta apunt per menjar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada