Temps de preparació: 1 hora
Per a 6 persones
Dificultat: mitjana
Ingredients:
- 4 ous
- 1 got de sucre
- 1/2 got de llet
- 1/2 got d'oli
- 1 sobre de llevat químic
- 250 g de farina
- 12 albercocs madurs
- Canyella mòlta
Preparació:
Netejar els albercocs, treure l'os i empolvorar amb sucre i canyella.
Separar les clares dels rovells, muntar les clares i reservar.
En un bol posar els rovells amb el sucre, batre bé fins que quedin blanquinoses, afegir la llet, l'oli, la farina i el llevat; remoure tot bé; a continuació incorporar les clares, barrejar amb moviments suaus i envoltants.
Untar una safata de forn amb mantega i farina, bolcar la massa a la safata, col · locar els albercocs amb el buit cap amunt i una mica separats entre si.
Coure al forn preescalfat a 180 º C durant uns 35 o 40 minuts, fins que estigui ben cuit.
Deixar refredar i espolverear amb sucre glas.
Foto: pixabay
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada