dimecres

Coca d'albercocs



Temps de preparació: 1 hora
Per a 6 persones
Dificultat: mitjana

Ingredients:
  • 4 ous
  • 1 got de sucre
  • 1/2 got de llet
  • 1/2 got d'oli
  • 1 sobre de llevat químic
  • 250 g de farina 
  • 12 albercocs madurs
  • Canyella mòlta
Preparació:

Netejar els albercocs, treure l'os i empolvorar amb sucre i canyella.

Separar les clares dels rovells, muntar les clares i reservar.

En un bol posar els rovells amb el sucre, batre bé fins que quedin blanquinoses, afegir la llet, l'oli, la farina i el llevat; remoure tot bé; a continuació incorporar les clares, barrejar amb moviments suaus i envoltants.

Untar una safata de forn amb mantega i farina, bolcar la massa a la safata, col · locar els albercocs amb el buit cap amunt i una mica separats entre si.

Coure al forn preescalfat a 180 º C durant uns 35 o 40 minuts, fins que estigui ben cuit.

Deixar refredar i espolverear amb sucre glas.

Foto: pixabay

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada