Temps de preparació: 45 minuts
Per a 12 persones
Dificultat: baixa
Ingredients:
- 50 g de llevat de "París" (llevat de forner)
- 1/2 culleradeta de bicarbonat
- 1/2 cullerada de sucre
- 1/2 cullerada de sal
- 1 tasses d'anís
- 200 g de mantega
- 6 ous
- 1/5 k de farina
- 1 cullerada de comí
- Ratlladura de 1 llimones
- 1 cullarada de canyella en pols
- Oli de girasol
- Sucre per arrebossar
Preparació:
En un bol gran es desfà el llevat de "París", amb una mica d'aigua calenta. Afegir un parell de cullerades de farina, barrejar i deixar-lo reposar tapat amb un drap fins que hagi crescut el doble de la mida.
Quan aquest punt afegim al bol la resta dels ingredients menys l'oli per afreir i el sucre per arrebossar.
Amarsarlo tot molt bé, fins aconseguir una massa homogènia i sense grumolls.
Es cubreix amb un drap i es deixa reposar fins que veiem que hagi augmentat de mida.
En una paella s'escalfa l'oli i es van fregint porcions arrodonides de la massa, estaran a punt quan tinc un color daradito.
Es retiren sobre paper absorbent, per treure l'excés d'oli i s'empolvoren amb sucre.
https://www.flickr.com/photos/bluebec
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada