dijous

Bunyols de vent



Temps de preparació: 45 minuts
Per a 12 persones
Dificultat: baixa

Ingredients:
  • 50 g de llevat de "París" (llevat de forner)
  • 1/2 culleradeta de bicarbonat
  • 1/2 cullerada de sucre
  • 1/2 cullerada de sal
  • 1 tasses d'anís
  • 200 g de mantega
  • 6 ous
  • 1/5 k de farina
  • 1 cullerada de comí
  • Ratlladura de 1 llimones
  • 1 cullarada de canyella en pols
  • Oli de girasol
  • Sucre per arrebossar 

Preparació:

En un bol gran es desfà el llevat de "París", amb una mica d'aigua calenta. Afegir un parell de cullerades de farina, barrejar i deixar-lo reposar tapat amb un drap fins que hagi crescut el doble de la mida.

Quan aquest punt afegim al bol la resta dels ingredients menys l'oli per afreir i el sucre per arrebossar. 

Amarsarlo tot molt bé, fins aconseguir una massa homogènia i sense grumolls.

Es cubreix amb un drap i es deixa reposar fins que veiem que hagi augmentat de mida.

En una paella s'escalfa l'oli i es van fregint porcions arrodonides de la massa, estaran a punt quan tinc un color daradito.

Es retiren sobre paper absorbent, per treure l'excés d'oli i s'empolvoren amb sucre.

https://www.flickr.com/photos/bluebec

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada