dimarts

Cóc de brossat



Temps de preparació: 1 hora i 30 minuts
Per a 6 persones
Dificultat: mitjana

Ingredients:
  • 1/2 quilo de brossat
  • 6 ous
  • 250 g de sucre
  • ratlladura d'una llimona
  • 1 culleradeta de canyella
  • 1 o 2 bocinets de pa de pessic o 1 magdalena

Preparació:

Desfer el brossat amb una forquilla. Batre els ous amb unes barnilles a mà, afegir el sucre i barrejar bé. Anar agregant la resta d'ingredients i barrejar-ne cada un fins que la massa quedi ben unida. Posar la massa en un motlle i coure-la a forn escalfat a 180º uns 40 minuts o fins que la massa estigui totalment quallada.

Recepta: http://ditifet-cuina.blogspot.com/2010/07/coca-de-brossat.html

Foto: https://www.flickr.com/photos/7205826@N05

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada