Temps de preparació: 1 hora i 30 minuts
Per a 6 persones
Dificultat: mitjana
Ingredients:
- 1/2 quilo de brossat
- 6 ous
- 250 g de sucre
- ratlladura d'una llimona
- 1 culleradeta de canyella
- 1 o 2 bocinets de pa de pessic o 1 magdalena
Preparació:
Desfer el brossat amb una forquilla. Batre els ous amb unes barnilles a mà, afegir el sucre i barrejar bé. Anar agregant la resta d'ingredients i barrejar-ne cada un fins que la massa quedi ben unida. Posar la massa en un motlle i coure-la a forn escalfat a 180º uns 40 minuts o fins que la massa estigui totalment quallada.
Recepta: http://ditifet-cuina.blogspot.com/2010/07/coca-de-brossat.html
Foto: https://www.flickr.com/photos/7205826@N05
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada