Per a 6 persones
Dificultat: alta
Ingredients:
- 150 g de farina
- 100 g de mantega
- 150 g de sucre
- 50 g de maizena
- 2 culleradetes de llevat
- 1 llimona
- 3 ous
- Sal
- 250 g de sucre en pols
- 1/2 gotet de suc de llimona
Preparació:
Raspeu la pell de la llimona i reserveu-la.
Desfeu la mantega en un cassó sense deixar que bulli. En un pot de batedora poseu el sucre, les raspadures de llimona, la mantega fosa i un pessic de sal.
Bateu bé fins que quedi una crema fina.
Tot seguit, afegiu-hi el ous, d'un en un i batent-los cada vegada. En un bol barregeu la farina, el llevat i la maizena amb una cullera de fusta, i poseu-ho al pot.
Tingueu a punt un motlle en forma de corona untat amb mantega per abocar-hi la pasta.
Una vegada ben estesa. El temps de cocció oscil.larà entre 35 i 40 minuts.
Un cop cuit, traieu-lo del forn i prepareu en un bol la barreja del sucre en pols amb el suc de llimona. Escampeu la barreja per sobre del pastís amb l'ajut d'un ganivet humit.
Deixeu refredar a temperatura ambient i serviu en una safata rodona i grossa.
Recepta: 1000 receptes de cuina catalana - Servilibro
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada