Temps de preparació: 3 hores
Por unos 4 persones
Dificultat: alta
Ingredientes:
- 1 taronja
- 1 cullerada sopera de melmelada de taronja (ben plena)
- 250 g de sucre
- 3 ous
- 100 g d'oli de blat de moro o de gira-sol
- 1 iogurt naturales
- 250 g de harina
- 1 Sobre de llevat
- Una mica de sal
Enceneu el forn unos 170 º.
Barregeu el sucre amb els ous i el suc de la taronja. Bateu amb força o utilitzeu una batedora elèctrica. Afegiu l'oli, mentres bateu. Afegiu el iogurt i la melmelada. Bateu més.
En un bol gros barregeu la farina amb el llevat i la sal.
Ara barregeu-ho tot plegat amb ganes.
Prepareu el motlle amb una mica d'oli i pa ratllat per què la pasta pugi còmodament.
Enforneu durant una hora i cuarto o una hora i mitja, dependra del vostre forn.
Punxeu el pastis abans de treure'l, l'agulla ha de sortir-ne totalment seca.
Recordeu, que si el traieu del forn abans de l'hora no el podreu tornar un cuore.
Es pot menjar aixi. Es pot cubrir amb xocolata amb, o farcir-lo de melmelada amb farcir-lo, al vostre gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada