divendres

Bescuit de taronja



Temps de preparació: 3 hores
Por unos 4 persones
Dificultat: alta

Ingredientes:
  • 1 taronja
  • 1 cullerada sopera de melmelada de taronja (ben plena)
  • 250 g de sucre
  • 3 ous
  • 100 g d'oli de blat de moro o de gira-sol
  • 1 iogurt naturales
  • 250 g de harina
  • 1 Sobre de llevat
  • Una mica de sal




Preparació:

Enceneu el forn unos 170 º.

Barregeu el sucre amb els ous i el suc de la taronja. Bateu amb força o utilitzeu una batedora elèctrica. Afegiu l'oli, mentres bateu. Afegiu el iogurt i la melmelada. Bateu més.

En un bol gros barregeu la farina amb el llevat i la sal.

Ara barregeu-ho tot plegat amb ganes.

Prepareu el motlle amb una mica d'oli i pa ratllat per què la pasta pugi còmodament.

Enforneu durant una hora i cuarto o una hora i mitja, dependra del vostre forn.

Punxeu el pastis abans de treure'l, l'agulla ha de sortir-ne totalment seca.

Recordeu, que si el traieu del forn abans de l'hora no el podreu tornar un cuore.

Es pot menjar aixi. Es pot cubrir amb xocolata amb, o farcir-lo de melmelada amb farcir-lo, al vostre gust. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada