dimecres

Bescuit de torró de Xixona



Temps de preparació: 45 minuts (mes el temps de refredar-se) 
Per a 4 - 6 persones 
Dificultat: mitjana

Ingredientes:
  • 1/4 de l de llet
  • 200 g de sucre
  • 6 rovells d'ou 
  • 250 g de nata muntada
  • 100 g de torró de Xixona


Preparació:

Por començar, prepareu la crema por fer el bescuit. Poseu la llet en un casso al foc amb la meitat del sucre.

Aboqueu l'altra meitat, del sucre, en un bol amb els ous i dels rovells, remeneu-ho bé, fins que ens quedin ben blanquejats.

Quan la llet estigui calenta afegiu-la al bol, barregeu-ho be i quan ens quedi ben homogeni, passeu-ho  a un 
casso, poseu-ho tot a foc moderat, vigilant que no bulli.

Quan s'hagi espessit, retireu-ho i munteu remenan molt be, fins que quedi esponjosa.

Incorporeu-hi la nata muntada, barregeu-ho. Finalment, afegiu-hi el torro desengrunat i barregeu-ho bé.

Per acabar, repartiu en recipient individuals i deixeu al congelador uns 20 minuts aproximadament. 

Por presentar-ho, podeu decorar-ho amb encenalls de xocolata, sucre llustre o una branqueta de grosella, i finalment, amb una mica de turrón pel damunt.


Recepte: http://www.tv3.cat/cuines/recepta/bescuit-de-torro-de-xixona/2248
Foto: https://www.flickr.com/photos/55935853@N00/8723752966

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada