Temps de preparació: 2 horas i 30 minuts (més el temps de maceració)
Per a 4 persones
Dificultat: mitjana
Per a 4 persones
Dificultat: mitjana
Ingredients:
- 1 kg de fruites variades pelades i fetes trossos grossos
- 500 g de sucre
- Canó de canyella
- Suc de raïm o de figues
- 1 cullerada de calç viva
Prepareu l'aigua i dissoleu en ella la cullerada de calç viva (amb molta cura, el contacte de la calç amb l'aigua pot produir cremades)
Posar la fruita a l'aigua del calç. Deixeu-la en remull durant 24 hores.
L’endemà, renteu la fruita amb molta cura, canviant l'aigua diverses vegades.
En una cassola per a confitures, de fang, col.loqueu el suc de raïm o de les figues i afegiu-hi tota la fruita que hem macerat en l'aigua i calç. Poseu-hi també el sucre i el canó de canyella.
Deixeu-ho coure lentament, 2 hores, remenant sovint.
Quan estigui al punt, tireu el contingut en pots de vidre prèviament esterilitzats.
Guardeu-los en lloc fresc i sec.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada