dimecres

Arrop i tallaetes



Temps de preparació: 2 horas i 30 minuts (més el temps de maceració)
Per a 4 persones
Dificultat: mitjana

Ingredients:
  • 1 kg de fruites variades pelades i fetes trossos grossos
  • 500 g de sucre
  • Canó de canyella
  • Suc de raïm o de figues
  • 1 cullerada de calç viva




Preparació:

Prepareu l'aigua i dissoleu en ella la cullerada de calç viva (amb molta cura, el contacte de la calç amb l'aigua pot produir cremades)

Posar la fruita a l'aigua del calç. Deixeu-la en remull durant 24 hores.

L’endemà, renteu la fruita amb molta cura, canviant l'aigua diverses vegades.

En una cassola per a confitures, de fang, col.loqueu el suc de raïm o de les figues i afegiu-hi tota la fruita que hem macerat en l'aigua i calç. Poseu-hi també el sucre i el canó de canyella.

Deixeu-ho coure lentament, 2 hores, remenant sovint.

Quan estigui al punt, tireu el contingut en pots de vidre prèviament esterilitzats.

Guardeu-los en lloc fresc i sec. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada