dimecres

Ametllats - Cuina tradicional catalana



Temps de preparació: 30 minuts
Per a 4 persones
Dificultat: mitjana

Ingredients:
  • 6 clares d'ou
  • 400 grs de sucre
  • 500 grs d'ametlles tallades a trossos i torrades

Preparació:

Escaldeu i peleu les ametlles, talleu-les a trossos i torreu-les. Deixeu refredar.
Munteu les clares a punt de neu amb el sucre i afegiu les ametlles. Barregeu amb delicadesa. 

Repartiu la massa en papers de magdalena i ompliu-los fins la meitat.

Poseu-los al forn fort i quan vegeu que han pujat, trèieu-los.



Foto: http://en.wikipedia.org/wiki/Macaroon#mediaviewer/File:Mangalorean_Macaroon_-_Inside.JPG
Recepte: http://www.benremenat.cat/2012/11/ametllats.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada