dilluns

El llevat de París



Avui hem descobert que el llevat de París es un altre nom de el llevat de forner.
L'explican al blog: http://www.alrasa.com/pa/ingredients.htm, on diuen tot aixo.
El llevat de París o llevat de forner el podeu comprar als forns, tot i que ara no tots en venen.
Si feu servir aquest tipus de llevat, dissoleu-lo en aigua abans d'incorporar-lo a la farina i no el barregeu mai amb sal amb la mateixa aigua. Deixeu-lo uns 10 minuts en aquesta barreja amb l'aigua i seguiu els passos de les receptes normalment.
Aquest llevat ha de ser ben fresc; es pot conservar a la nevera uns dies però procureu comprar-lo el mateix dia que feu el pa. Si han passat uns dies però encara es desfà fàcilment i no sembla "xiclet", el podeu fer servir (potser poseu-n'hi una mica més).
No guardeu aquest llevat en recipients tipus "tuperware", que no el deixen "respirar". Embolcalleu-lo amb paper de cuina i sempre a la nevera.
Si us heu de fer pa amb certa regularitat us recomano molt que us prepareu el llevat de fermentació natural. És fàcil, només cal una mica de temps i és molt agraït...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada