dissabte

Compota de poma



Temps de preparació: 45 minuts
Per a 10 persones
Dificultat: baixa

Ingredients:
  • 3 kg de pomes
  • 500 ml d'aigua
  • 8-10 cullerades de sucre
  • 1 branqueta de vainilla
  • La pell de una llimona
  • 2 cullerades de suc de llimona
Preparació:

Peleu les pomes i trossejar-les.

Posar els trossos en una olla i cobrir-les amb aigua. Afegir la pela de llimona, el suc de llimona, la canyella, la vainilla i el sucre.

Coure a foc alt, mentre es va remenant, durant mitja hora aproximadament.

Quan les pomes estiguin cuites, retirar la canyella, la pell de llimona i la raa de vainilla.

Si la poma està molt sencera, aixafar amb una forquilla, deixar refredar i servir.

Recepta: Enhavis 2.0 - Contenidos gastronómicos 

Foto: https://www.flickr.com/photos/69668444@N03/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada