dissabte

Confitura d'albercocs



Temps de preparació: 1 hora i 30 minuts
Per a 4 persones
Dificultat: mitjana

Ingredients:
  • 1 kg d'albercocs ben madurs
  • 750 g de sucre
  • 2 cullarades de suc de llimona
  • 1 pesic de sal
Preparació:

Rentar molt bé els lbaricoques, obrir-los per la meitat i llevar els ossos.

Posar els albercocs en una olla, cobrir-los amb el sucre i deixar-los reposar durant unes hores, perquè treguin el seu suc.

Bullir la fruita i el sucre, al costat d'una cullerada de suc de llimona i una mica de sal, a foc mitjà durant una hora aproximadament.

Vigilar i remoure per evitar que s'enganxi.

Si es creu que la fruita aquesta massa sencera, triturar amb el braç elèctric, retirar i envasar en pots esterilitzats.

Recepta Enhavis 2.0 - Contenidos gastronómicos
Foto: La.Catholique

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada