dimarts

Coca de Llavaneres



Temps de preparació: 1 hora
Per a 4 persones
Dificultat: alta

Ingredients:
  • 2 làmines de pasta de full
  • 100 g de pinyons
  • 1 ou 
  • 1 l de crema pastissera
  • Sucre
Preparació:

Posar al congelador la crema pastissera i deixar 30 minuts, fins que veiem que aquesta gairebé congelada, però que encara podem estendre.

Preescalfar el forn a 250 º C.

Folrar amb paper de forn una safata per a forn.

Batre l'ou.

Col · locar a sobre una de les làmines de massa de pasta de full.

Estirar sobre la massa la crema pastissera semi congelada, amb això s'evita que es cogui quan horneemos la pasta de full.

Tapar amb l'altra meitat del full, doblegar sobre si mateixos les vores per evitar que es surti la crema.

Pintar la coca amb l'ou batut, repartir els pinyons per sobre i escampar-hi sucre.

Coure la coca, just el temps necessari perquè es dauri la pasta de full.


Foto: https://www.flickr.com/photos/rofi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada