Cuina tradicional catalana

divendres

Caragirats

Al bunyols de quaresma, a l’Empordà els hi diuen “caragirats” perquè quan es fregeixen es giren tot sols.
Publicado por Unknown en 10:32
Envia per correu electrònicBlogThis!Comparteix a XComparteix a FacebookComparteix a Pinterest

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Entrada més recent Entrada més antiga Inici
Subscriure's a: Comentaris del missatge (Atom)

Cuina tradicional catalana

Cuina tradicional catalana

Cercar en aquest blog

Arxiu del blog

  • ▼  2014 (38)
    • ►  de novembre (1)
    • ►  d’octubre (3)
    • ►  de setembre (17)
    • ►  d’agost (3)
    • ▼  de juliol (14)
      • Arrop i tallaetes
      • Ametlles garapinyades
      • Ametllats - Cuina tradicional catalana
      • Almoixàvenes - Cuina tradicional catalana
      • Postres de la cuina tradicional catalana
      • Llibre La cuynera catalana
      • Les Garrofetes del Papa Luna, és un altre d'aques...
      • Figues amb anís
      • Sobre el Menjar Blanc
      • Caragirats
      • Plores més que els almoixàvenes
      • Sobre la coca de fruites
      • El llevat de París
      • Aplicació gratuïta per a mòbils

Translate

Subscriu-te a

Entrades
Atom
Entrades
Comentaris
Atom
Comentaris
Tema Senzill. Amb la tecnologia de Blogger.